Négy tepsis dongás kemence Nagymaros

Négy tepsis dongás kemence Nagymaros Négy tepsis dongás kemence Nagymaros

Hazánkban az egyik legnépszerűbb típusú kemence a dongás kemence. A sütőtere praktikus, mert a téglalap alakú tűztérbe a szögletes tepsik jobban pakolhatók.

Cégünk 2-8 tepsis dongás kemencéket épít. Ez a nagymarosi ügyfelünk egy négy tepsis kivitelt kér. A tepsik száma nem jelent kőbe vésett méreteket, igazodni tudunk a meglévő edényekhez, a tepsikhez méretezve a sütőterét. 

Ennél a nagymarosi kemence építésnél az egyik legnagyobb kihívást az jelentette, hogy a több tonnányi alapanyagot egy hosszú és nagyon meredek emelkedőn kellett feljuttatni.

Ez egy komplett kubikus brigád két napi munkája lenne normál esetben, cégünk azonban korszerű anyagmozgatással, egy motoros géptalicskával néhány óra alatt megoldotta a feladatot.

Egy átdolgozott dongás kemence tervvel, neki álltam egy új alkotásnak!

Ezeknek a fuga nélkül, jól megépített dongás kemencéknek nagy előnye, hogy mivel belülről viszont nem tapasztjuk ki, használat, sütés, főzés, felfűtés közben nem pereg le a vékony simítás, tapasztás az ételekbe.

Szeretne Ön is kertjébe egy kimondottan a saját igényeire, a saját tepsijeire szabott nagy kapacitású kemencét? Hívjon most!

hivjmost

Mobílról kattintva azonnal hívható!