Miért fontos a jó kemence tervrajz?

Miért fontos a jó kemence tervrajz? Miért fontos a jó kemence tervrajz?

A jó kemence tervrajz a kemence építés alapja.

Az Ön igényeihez igazodva tudunk mutatni kész terveket, vagy készíthetünk teljesen egyedi kemence tervrajzot elképzeléseinek a helyi adottságoknak és a felhasználási céloknak megfelelve.

A tervrajz elkészítése előtt meglátogatjuk a helyszínt, és megbeszéljük Önnel, hogy milyen szempontokat vegyünk figyelembe a tervezés és később a kemence építés során.

A kemence tervrajz egy a kemencét több nézetből bemutató műszaki rajz, amelynek alapján Ön képet kap arról, hogyan fog kinézni a kemence elöl, hátul és oldalnézetben.

A tervrajz sokszor nem csak magát a kemencét ábrázolja, hanem az ahhoz kapcsolódó tetőszerkezetet is. Gyakran előfordul, hogy ügyfeleink kerti kiülő vagy pavilon megépítését is kérik a kemencéhez. Cégünk ezt a feladatot is kiváló minőségű, esztétikus, a kemence hangulatához illeszkedő alapanyagokból vállalja.

Ha Ön a műszaki rajzok alapján nem tudja eldönteni, hogy a kemence hogyan fog kinézni a kertjében, akkor látványtervet is készítünk, amelynek alapján egyértelműen látszik, milyen lesz a kész remekmű.