KemenceCzaparFejlec

Mobil kemence építés - azonos élmény kisebb költséggel

Ha szeretne családjával és barátaival belekóstolni a kemence nyújtotta ízekbe, de nem vállalná fel ehhez egy kerti kemence megépítésével járó költségeket és bonyodalmakat, akkor a mobil kemence jelenthet ideális megoldást.

Mitől mobil a mobil kemece?

A mobil kemece hasonló felépítésű mint épített változatai, méretéből adódóan azonban lényegesen kisebb súlyú. A mobil kemence átlagos súlya 150-250 kiló között mozog, de van „nehézsúlyú”, akár a 500 kilógrammot is elérő változat is.

Való Önnek a mobil kemence?

A mobil kemence méretéből adódóan kis famennyiséggel egy családi ebéd vagy vacsora elkészítésére alkalmas. Saját húskészítményeit kóstolhatják meg vendégei. Kerthelyiséggel rendelkező éttermek és teraszok vendégcsalogató fogásának is bátran ajánlom a mobil kemencét. Előfordulhat az is hogy baráti összejövetelekre, rendezvényekre Ön biztosítja a mobil kemencét.

A mobil kemence nem csak Önnek okozhat örömet. Barátai, családtagjai összejöveteleire, rendezvényeire Ön biztosíthatja a kemencét.

Mobil kemence kiegészítői

A mobil kemence alapja a legtöbb esetben fából készül. A mobil kemence kiegészítője lehet egy tető, ami ideális esetben olyan méretű, hogy Ön, aki a tüzet és az ízeket felügyeli, védettséget élvezhet, ha eleredne a nyári eső.

Ha szeretne Ön is felfedező túrát tenni a kemencék világában és a belekóstolni az abban sült ételekbe, de mindezt lényegesen kisebb anyagi ráfordítással, hívjon bátran, megtervezem és megépítem Önnek a saját mobil kemencéjét!

Elérhetőségek

gabor-kemencevel

Czapár Gábor

hivjmost

Mobilról kattintva azonnal hívható!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kerti konyha építés