Kerti sütő, szalonnasütő, kerti tűzhely, grill és bográcsozó, kürtöskalács sütő

Kerti sütő, szalonnasütő, kerti tűzhely, grill és bográcsozó, kürtöskalács sütő Kerti sütő, szalonnasütő, kerti tűzhely, grill és bográcsozó, kürtöskalács sütő

Ez a Leányfalun készült többfunkciós kerti sütő, szalonnasütő, kerti tűzhely, grill és bográcsozó, kürtöskalács sütő alkalmas kerti grillezéshez, flekkensütéshez vagy bográcsozásra is.

A tűztér üríthető és kihúzható hamuzó fiókkal van ellátva. Kürtőskalács sütésére alkalmas kiképzés kérhető. A lángok egyenletes elosztásáért és a megfelelő levegő ellátásért a közép és szélső rostélyok nagy szerepet játszanak.

A grillrács 2 szinten állítható a sütés intenzitásának megfelelően. A hasznos grill felület: 600 x 400 mm

BOGRÁCSOZÁS VAGY SZALONNASÜTÉS?

Van, aki a bográcsosra, vagy más a szabad tűzi szalonnasütésre esküszik, megint mások a nyárson, vagy a roston sült ételek. Az igények eltérőek, azonban ma már kevés olyan kert van hazánkban, ahol a természeti környezetben ne készült volna valamilyen ínycsiklandó finomság. Lehet, hogy füst ad az ételnek plusz aromákat, de a szabadban készült ételek íze teljesen más, mintha egy konyhai gázsütőben vagy villanytűzhelyben készültek volna.