Hogyan zajlik a kemence építés?

Hogyan zajlik a kemence építés? Hogyan zajlik a kemence építés?

A kemence építés az elkészült kemence tervrajz alapján kezdődik és zajlik le.

Az építés első lépése az alap kiásása. A kemence súlya hatalmas, nem ritka, hogy eléri vagy meghaladja az 7 tonnát is. Ilyen nagy súly biztonságos megtartásához megfelelő vastagságú vasbeton alapot kell készíteni.

Miután az alap elkészült, levonulunk az Ön kertjéből, és megkezdődik az alapanyagok beszerzése, a szerkezeti elemek – ajtó, zsaluzat, burkolatok stb. – legyártása.

Ez a munkafolyamat saját műhelyünkben történik, nem koszolunk, nem okozunk rendetlenséget vagy zavart az Ön kertjében.

Egy kemence építésénél 6 – 7 tonna anyagot kell megmozgatni. Hogy az Ön idejével takarékoskodjunk, ezzel géptalicskával egy menetben akár 400 kilónyi anyagot is el tudunk vinni.

Sok ügyfél keres minket, akinek hegyen kell építkezni, ahol a kubikus már nem nagyon tolja fel a talicskát. Mivel a géptalicska lánctalpas, ezért nem szedi fel a gyepet, a kert átadás után olyan állapotban lesz mint korábban volt.

Ha szükséges, bérelhető is.

Az elkészült elemekből a helyszínen már 8-10 nap leforgása alatt építjük fel a kemencét, és ha szükséges, a hozzá tartozó tetőszerkezetet, kiülőt, pavilont, stb. Így Önnek nem kell a kemence építés miatt több héten át otthon lennie, és a kemence átadása előtti napon teljes rendrakás és a szemét elszállítás is megtörténik.

Az átadás napjától a kemence kertjének olyan hangulatos része lett, amely gyönyörű családi, baráti összejövetelekre alkalmas.